Emolla odottaa sähköpostissa urakoitavaa- hieman on joulu, uusivuosi+ perhe-yhtälö verottanut aikaani senverran, että say7-asiat on kerinnyt kasaantumaan. En ole kuitenkaan unohtanut teitä :) , aloitan purkamaan sumaa jo tänään ja viimeistään lähipäivien aikana yritän saada tilanteen päivitettyä.

Harmikseni joulukuun aikana ei kaikki ole saaneet lähetyksiään ja muutakin, mihin joudun valittettavasti puuttumaan :( Palaan tähänkin asiaan pian.

Uuden vuoden vaihtuessa myös viimeinen say7-kuukausi pyörähti käyntiin nyt ja say8:aan ilmoittautuminenkin on jo alkanut :)

Hyvää alkanutta vuotta say7-rinkiläisille!

T. Tuulia-emo


EDIT: Sähköpostisuma purettu. Mikäli ette saaneet jostain syystä vastausta minulta johonkin kysymykseenne, "nykäisittekö hihasta" minua uudelleen.

Voiko olla totta, että 9 osallistujaa odottelee joulukuun toista lähetystä?? Ymmärrän kyllä, että joulu ja uusivuosi on hässäkkää monille, mutta toivottavasti lähetykset löytää kuitenkin perille pian! EDITIN EDIT: No ei teitä sentään olekaan "kuin" neljä. Eiköhän tästä siis selvitä *huoh*

Huolehdithan raportointisi kuntoon ja postaukset blogiisi saamistasi lähetyksistä- kiiiiiitoooos :) Muutaman osallistujan kohdalla mietin miten menetellä....

Lämmin ja ISO kiitos niille osallistujille, jotka ovat hoitaneet hyvin ystävänsä muistamisen ja muut rinkiin kuuluvat jutut- teitä on onneksi enemmistö :)

Halauksin Tuulia-emo


1.jpg