Say7: n "virallinen" alkaminen senkus lähenee, jännittävää :) Ensimmäisiä yhteydenottoja on sinkoillut ympäri Suomea blogikommenttien, sähköpostien ja postikorttien muodossa. Kaikki eivät ole vielä ihan ensimmäistä yhteydenottoaan ystävältään saaneet, mutta ei vielä hätää, osa on varmaankin lomailemassa tai muuten tavoitettamattomissa, toivottavasti pian jokainen kuitenkin kuulee ystävänsä olemassaolosta.

Muistakaa raportoida minulle lähettämistänne ja saamistanne ensimmäisistä yhteydenotoista, ne on tärkeää, että tiedän kaikkien olevan mukana asianmukaisesti :)

Minulta on kysytty tarkennusta lähettäjän tietoihin ja vastaan siihen myös tähän, koska vastauksesta on hyötyä kaikille;

*** Lähettäessäsi say7-ystävällesi postia merkitse kirjekuoriin ja paketteihin lähettäjäksi emon tiedot (=nimi ja osoite). Nämä tietoni olet saanut sähköpostiviestissäni. Tuntuu aluksi oudolta merkitä lähettäjäksi toisen tietoja, mutta siihen tottuu :) Tuulia-emo lähettelee siis kolmen kuukauden aikana aika paljon postia ympäri Suomea ;) Ja tämä siis siksi, että jos posti sattuisi hukkaamaan jotain, niin selvittäminen on helpompaa, kun on joku nimi lähettäjän paikalla. Omia tietojasi et voi tietenkään käyttää, koska tuolloin paljastuisit.

Ja sitten semmoinen muu tärkeä juttu;

*** Älä julkaise omassa blogissasi juttuja, mitä lähetät ystävällesi. Monet surffailee laajasti blogeissa ja tämä voisi tietenkin paljastaa jäljillesi ennen aikaisesti :)

Kysykää muutenkin jos on mieleen tullut jotain askarruttavaa. Tässä vaiheessa ennen ringin alkamista on muutenkin oiva aika kerrata ringin säännöt. Mukavaa iltalukemista- unettava vaikutus on aika taattu ;)

Hyvää viikkoa ihanaiset say-ystävät! T. Tuulia


Kuva Hannen blogista hänen luvallaan. Hanne sai tämän valloittavan postikortin sayltaan :)