Suurin osa onkin saanut jännittävät salaisuudet julki ja viimeiset lähetyksensä jo aikataulun puitteissa, osa vielä odottelee. Osa myöhästymisistä johtuu inhimillisistä syistä (sairastumisia ja muita ikäviä asioita, joista emoa on tiedotettu asianmukaisesti), joten ollaan vielä hetki kärsivällisiä.

Rinki on kokonaisuudessaan mennyt ihan kivasti. Joiltakin pettymyksiäkin on kuitenkin tähänkin rinkiin mahtunut. Eniten oltiin pahoillaan myöhästymisistä ja siitä, että blogiin ei postattu saaduista lähetyksistä pienen ajan sisällä. Tämä on tavoite, mutta arkielämässä tilanteet vaihtuvat ja yllätyksiä tulee. Niin kävi ihan emonkin osalta ja aina en tietokoneen ääreen päässyt niin tiheään kuin olisi ollut tarkoitus. Parhaani kuitenkin yritin :) Ja saatetaan nyt vielä tämä rinki ihan loppuun saakka :)

Say8 on alkanut Kristiinan vetämänä :) Onnea uudelle emolle uuteen rinkiin! Itsekin olen mukana, kivaa ;)

Tämä say7-blogi on täällä kommentointimahdollisuuksineen siihen saakka, kunhan saadaan rinki virallisesti päätökseen ja kaikki viimeiset lähetyksensä.

Ihanaa helmikuuta kaikille! :) Palaan asiaan vielä!

Halauksin Tuulia

EDIT: Emoakin on muistettu :)  <3 Sydämelliset kiitokset Sannan höpinät ja Pirjo! Kuvat laitan blogiini, kun saan kameran piuhat toimintakuntoon (tai mies ehtii laittamaan ;))

EDIT: Tämä blogi ei päivity enää. Say7-kierros on siis nyt ohi. Jos jotain asiaan liittyvää kuitenkin vielä ilmenee jostain syystä, voi yhteyttä minuun ottaa sähköpostitse [email protected]

KIITOS OSALLISTUJILLE :)

T. Tuulia