Say6- kierros on vielä menneillään, mutta jatkuvuuden vuoksi nyt jo starttaa käyntiin ilmoittautumisaika say7:aan! Varsinainen rinki alkaa sitten say6:n loputtua. Tällä kertaa Hannen jalanjäljillä emoilua jatkaa say7-kierroksella Tuuliaa.

<3 SYDÄMELLINEN <3 kiitos kuuluu Hannelle say-emoiluun perehdyttämisestä, ideoista, tuesta ja avusta! Pyrin tekemään parhaani lupaamassani tehtävässä :)

Salainen askarteluystävä-rinki (SAY) on mukava mahdollisuus päästä ilahduttamaan toista, saada uusia askarteluyllätyksiä ja ehkäpä uusia ystäviäkin :) Jokainen osallistuja saa siis salaisen ystävän ja on jonkun salainen ystävä kolmen kuukauden ajan.

Ringin pyörittämiseen tarvitaan tietenkin emo, joka ei itse osallistu leikkiin tällä kertaa, vaan hoitaa ringin organisoinnin: vastaanottaa ilmottautumiset, jakaa ystävät, kirjaa lähetetyt ja vastaanotetut yllätykset, vastaa kysymyksiin parhaansa mukaan, siis kaiken kaikkiaan koittaa pitää homman kasassa. Jotta emo suoriutuisi tehtävästään kunnialla ja kaikille rinkiläisille jäisi osallistumisesta hyvä mieli, niin siihen tarvitaan jokaisen osallistujan ehdotonta sitoutumista sääntöihin. Ennen kaikkea emo siis valvoo kaikkien osallistujien etuja ja on velvollinen puuttumaan sääntörikkomuksiin. Tästä syystä luettuasi säännöt, mieti tarkkaan voitko sitoutua sääntöihin kolmen kuukauden ajaksi?

Sääntöjä on muutettu edellisistä ringeistä, joten tutustu niihin erityisellä huolellisuudella, olit sitten ensikertalainen tai say-konkari :) ! Toiveiden mukaisesti on hintarajoja nostettu. Lisuke-asia herätti myös keskustelua, kun toiveita say7:n suhteen kysyttiin. Ratkaisin sen nyt yhdenlaisella tavalla, mikä ilmenee säännöistä. Moni toivoi myös, että olisi kokonaissumma, minkä voisi sitten itse katsoa miten sen jakaisi 3 kuukauden ajalle. Tätä en kuitenkaan lähtenyt toteuttamaan, koska näin siinä houkuttelevuudesta huolimatta riskejä. Nykyinen kuukausittainen hintaraja auttaa emoa huomaamaan nopeammin, jos joku ei muista ystäväänsä sovitusti ja tarvittaessa pudottamaan ringistä pois "siipeilijät". Tuossa toisessa vaihtoehdossa "vedätys" onnistuisi kauemmin emon/kenenkään sitä huomaamatta. Emona joudun huomioimaan valitettavasti myös tälläiset seikat, vaikka suurin osa askartelijoista on tunnollisia, rehellisiä, ihania ihmisiä. Toivottavasti ymmärrätte tämän.

Ylipäätään varmasti mikään vaihto sääntöineen ei voi olla aivan kaikkien toiveiden mukainen. Siksi on mainiota, että on useammanlaisia askarteluvaihtoja. Toisaalta säännöt pitää olla myös sellaiset, millaisten luotsaamiseen myös emo voi/haluaa sitoutua.

Toivon rinkiin mukaan toisen ilahduttamisesta innostuneita askartelijoita. Mukaan pääsee 60 henkilöä. Lämpimästi tervetuloa :)

Ilmoittautua voi 14.9- 15.10. 2008 tai siihen saakka, kun 60 henkilöä on ilmoittautunut, lähettämällä täytetty ilmoittautumislomake emolle sähköpostiin [email protected].

18b.jpg

Toivon kaikille ihanaa syksyä ja osallistujille oikein inspiroivaa say7-aikaa! Toteutetaan yhdessä antoisa rinki :)

T: Tuulia