JÄNNITYSTÄ
Jokos teitä jännittää? Emoa ainakin pikkuisen :) Emoa jännittää nyt ringin lähestyvän alkamisajan lisäksi myös tämän Vuodatuksen toimivuus, jossa erityisesti viime aikoina on ollut suuria puutteita. Toivottavasti tästä ei tule ringin aikana ylitsepääsemättömiä ongelmia, muutoin joudumme tekemään muuttoliikkeen muualle. Sellaisessa tapauksessa tiedottaisin asiasta myös sähköpostitse, muutoinhan yleinen tiedottaminen ringin asioista tapahtuu täällä blogissa.

H-HETKI LÄHENEE
Enää tämä ja huominen vuorokausi aikaa ilmoittautua! 52 on mukanaolijoita, ilahduttavasti myös ekakertalaisia. Eli vielä 8 olisi paikkaa jäljellä :) 16.10 alkaen alan lähettelemään ystävien tietoja sähköposteihinne. Olkaa kärsivällisiä, homma käy luultavasti pikkuhiljaa, koska se on todennäköisesti aikaavievää ja nämä perheen pikkuiset vaatii sen isoimman huomion päivisin. Kuitenkin 26.10 mennessä on viimeistään kaikilla sähköpostissaan tieto ystävästään :)Tarkkailkaa siis postianne. Kun saatte, tiedon ystävästänne, ottakaa häneen heti yhteys (blogikommentti, sähköpostia anonyymista osoitteesta tms.), että jokainen saa tiedon ystävänsä olemassaolosta ja raportoikaa siitä myös minulle, jotta tiedän, että kaikki ovat asianmukaisesti mukana. Käytä raportoidessasi aina raportointipohjaa, se helpottaa emon työtä, kiitos kaunis :)

S- NIINKUIN SALAINEN, Y- NIINKUIN YSTÄVÄ :)
Koska tämän leikin tarkoituksena on pysytellä salaisena ystävälleen kolmisen kuukautta, muistuttelen vielä tästä tärkeästä asiasta; Pyydän huolellisuutta siinä, ettei henkilöllisyytenne paljastu ennenaikaisesti! Kaikki yhteydenotot ystävään tehdään anonyymisti, eli ei käytetä omaa nimeä, nimimerkkiä, henkilökohtaista "tunniste"numeroa (jonka annan teille ystävätietojen yhteydessä ja tarvitsette sitä mm. raportoidessanne emolle), osoitetta, blogiosoitettanne, tavanomaista sähköpostianne- mitään, mistä voisi paljastua!

Aikaisemmissa ringeissä näitä vahinkopaljastumisia on tapahtunut erityisesti ihan ringin alussa, ensimmäisissä yhteydenotoissa ystäviin. Tämä johtuu tietenkin ymmärrettävästi innostuksesta tätä kivaa juttua kohtaan, mutta emon on vaikea siinä vaiheessa enää vaihtaa pareja, joten olkaa tarkkoja :)

Mikäli haluat lähettää ystävällesi sähköpostia tai nettikortteja, perusta sitä tarkoitusta varten anonyymi sähköpostiosoite. Siinä täytyy muistaa olla laittamatta omia tietoja myöskään rekisteröitymisvaiheessa, koska nuo tiedothan näkyvät sähköposteissa. Eli etunimeksi esim. Salainen ja sukunimeksi Ystävä :) Mikäli ystävälläsi ei ole blogia, suosittelen erityisesti tälläisen sähköpostin perustamista, jotta yhteydenpito helpottuu.

EMO MINILOMAILEE
Tässä vaiheessa voisin myös ilmoittaa, että emo lomailee (JIIHAA! :)) ensi perjantai-illasta 17.10 sunnuntaihin 19.10 saakka. Tuolloin minua ei tavoita sähköpostitse, mutta palaan linjoille sen jälkeen. Mikäli minulla on vielä sähköpostittelu ystävätietojen jakamisessa kesken, jatkan luonnollisesti projektia minilomani jälkeen.

SOKERINA POHJALLA- GALLUP!
Jotta saisin tänne blogiin toivomaani keskustelua, laitan pystyyn gallupin, johon toivon runsasta osanottoa :) Osallistumalla (kommentoimalla tähän postaukseen) voit voittaa jotain erityistä. Yksi vastanneista saa arpaonnen suosiessa ENSIMMÄISENÄ tiedon sähköpostiinsa ystävästään :) :) Erikoinen palkinto? Kyllä :D Mutta ilahduttava jollekin innokkaalle odottajalle :) Gallupissa toivon vastauksen tähän: Mitä toivot say7-ajalta?

MITÄS VIELÄ? :)
Lempeän leppoisaa viikonjatkoa! Ollaan yhteyksissä :) Pian, ihan pian, se alkaa!!
T. Tuulia