Ihan pian vaihtuu kuukausi marraskuulle ja silloin starttaa myös vihdoin käyntiin kunnolla salainen askarteluystävä 7- on tätä odotettukin ;) Johtuen päivien osumisesta viikonlopuille, ensimmäisen lähetyksen perilläolopäivän tulee olla 3. - 14.11. Jännittävää odotusta, kutkuttavan kivaa ystävän yllättämistä!

Vielä puuttuu muutamilta raportteja, mutta olen kuitenkin pystynyt päättelemään, että ilmeisesti kaikki ovat nyt saaneet ystävältään ilmoituksen olemassaolostaan. Onhan näin?

Muistakaa, että emoon voi ottaa herkästi yhteyttä sähköpostitse kaikenlaissa say7:aan liittyvissä asioissa luottamuksella, yksin ei tarvitse kenenkään pähkäillä näitä asioita. Minä olen emona myös sitä varten :)

Salainen askarteluystävä 6 alkaa sensijaan olla ihan loppusuoralla. Kylläpä se 3 kuukautta nopsaan kuluikin, ainakin näin osallistujan näkökulmasta, on tämä ollut niin ilahduttavaa aikaa :)

Lämpimät, <3 <3 <3 sydämelliset kiitokset say6-emolle, ihanalle ystävälleni Hannelle
onnistuneesta say-ringistä, empaattisesta emoilusta ja ihanasta perehdyttämisestä emoilun saloihin. Oppijasi tulen hyödyntämään say7-ringin emoilussa :)


Say6- kulkua voit seurata jälkeenkin päin täällä;

1621203.jpg

Hyvää alkanutta viikkoa, hieman ryytyneestä syyssäästä huolimatta. Aurinko paistaa, vaikkei sitä aina näy :)
T. Tuulia