Sain kyselyä joulun aikatauluista. Täältä löydät tietoa postinkulusta ja pyhien vaikutuksista postinkulkuun joulukuun aikana.

Olen saanut muutamilta sayilta edelleen huolestuneita kyselyitä siitä, onko lähetykset menneet perille, kun blogissa ei mitään noteerausta asiaan. Edelleen pyydän tsemppaamista tässä asiassa, joulun jälkeen joudun ottamaan asian suhteen tiukempaa linjaa, jos nämä asiat toistuvat samojen henkilöiden kohdalla jatkuvasti :( Sama koskee myös raportointeja :( Erityisesti olen pahoillani sayiden puolesta tuosta blogi-asiasta, koska useimmat meistä ovat mukana tässä ringissä toisen ilahduttamisen halusta ja haluavat- tottakai- palautetta lähetyksistään ja ainakin siitä, että ne on menneet perille.

Vaikka nämä asiat saattavat tuntua pieniltä, niin ne vaikuttavat kuitenkin isolla tavalla ja nämä kuitenkin lukevat jo say7-säännöissä, joihin olette kaikki ilmoittautuessanne sitoutuneet. Mikäli tulee taukoa sairastelun, matkojen tai muiden esteiden vuoksi, niistä ilmoitus emolle, niin ei tule ongelmia :)

Ugh, olen puhunut ;)

Mutta nyt virittäytyminen jälleen joulumielelle :)

<3 :llä Tuulia